• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Skiën op IJsland

|

Het noorden van IJsland biedt mogelijkheden om te skiën tijdens de wintermaanden. Van november t/m mei kun je nog terecht om de sneeuw te trotseren! Met een beetje geluk spot je ook nog het noorderlicht tijdens het skiën.

Je verwacht het niet van IJsland maar dit land heeft wintersport mogelijkheden voor onervaren maar ook ervaren skiërs en/of snowboarders! Natuurlijk zijn het niet de Zwitserse of Franse alpen maar de mogelijkheden voor wintersport zijn er. Naast de mogelijkheden om te skiën kun je ook ijsklimmen op de gletsjers bijvoorbeeld in het Vatnajökull Nationaal Park. Warm jezelf na het sporten lekker op in een van de warme badjes van IJsland, de ideale manier om heerlijk op te warmen na een koude dag.

IJsland anders: o.a. in het noorden van IJsland kun je fantastisch skiën. Onze IJslandreiziger Koen Bakker genoot al van het prachtige uitzicht en een lege piste. We kunnen niet alleen een skipas voor je regelen, maar ook de reis naar en op IJsland.

Binnenkort vind je hier meer informatie over skiën op IJsland. Heb je al vragen, bel of mail ons gerust.

De 5X5 Ski Pass

Ski Iceland Ski Pass

Deze skipas is gemaakt voor de gebieden in Noord-IJsland. Je kunt 5 dagen skiën op 5 verschillende plaatsen. Als je 4 dagen op een plek wilt skiën en 1 dag op een andere, dan kan dat ook met deze pas. De 5×5 ski pas kun je in alle gebieden kopen en dat hoeft niet van te voren.

Prijzen voor 5×5 Ski Pass 

(5 dagen, 5 plaatsen, geldig in het winterseizoen 2018-2019):
Volwassene Ski Pass: 140 Euro
Volwassene skies/snowboard: 190 Euro
Kinderen onder 18 Ski Pass: 45 Euro
Kinder skies/snowboard: 100 Euro

Skigebieden:

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Bij ons ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata

Wil je bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen extra toevoegen aan één van onze bestaande reizen of heb je zelf een route samengesteld, wij weten als geen ander jouw reis te plannen en te organiseren. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Onze klanten geven ons een 8.7

contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Marieke Boerema Specialisme: Skiën op IJsland / Skiën op IJsland / Skiën op IJsland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk algemene vragen
Op IJsland heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland. In de wintertijd is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Elk seizoen in IJsland heeft iets moois te bieden. Zo heb je in de winter de mogelijkheid om het Noorderlicht te bewonderen. En kan je in de maanden juli tot en met begin september het binnenland gaan ontdekken.
Voor een reis naar IJsland heb je een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart nodig. Voor IJsland heb je geen visum nodig.
Op IJsland betaal je met de IJslandse kroon.
IJsland is eigenlijk niet te vergelijken met andere landen. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. In IJsland krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen. Als reiziger in IJsland word je getrakteerd op sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterijen, immense gletsjer, watervallen in alle soorten en mate, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. Maar dat mag je zelf gaan ontdekken!
Op IJsland heb je te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Zo kan een stralende hemel in de zomer ineens omslaan in een hevige regenbui. Maar kan een regenachtige ochtend zo weer omslaan naar een mooie namiddag. De temperaturen in de zomer op IJsland liggen zo tussen de 5 en 20 graden met soms een uitschieter. In de winter liggen de temperaturen in het zuiden van IJsland rond het vriespunt, maar ook hier heb je te maken met uitschieters.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge