Wil je je verder verdiepen in IJsland middels een boek over deze bijzondere bestemming of een gedetailleerde kaart? Kijk dan verder naar ons aanbod en tips.

Als IJslandspecialist verkopen we een groot aantal boeken en kaarten van IJsland uit voorraad, waaronder onze eigen reisgids ‘IJsland’ uit de Dominicusreeks. Deze zeer informatieve reisgids is inmiddels een begrip bij fervente IJslandgangers en onmisbaar bij zowel de voorbereiding als onderweg. Je ontvangt deze reisgids gratis bij iedere reservering van € 1.500 of meer.

LEZEN OVER IJSLAND

Over de bijzondere en gevarieerde landschappen van IJsland en de bijzondere geologie is natuurlijk veel interessants te lezen. In ons assortiment hebben we onder andere interessante literatuur over de geologie van IJsland.

Daarnaast verkopen we boeken over de flora en fauna in IJsland, maar ook cultuurhistorische boeken en vooral heel veel praktische reisinformatie voor als je naar IJsland reist, zoals bijvoorbeeld wandelgidsen.

KAARTEN VAN IJSLAND

We leveren een groot aantal kaarten van IJsland, zowel van het hele eiland als van specifieke regio’s. Daarnaast zijn er gedetailleerde kaarten beschikbaar voor wandelroutes en geologische kaarten.

BOEKEN EN KAARTEN VAN IJSLAND BESTELLEN

Onderstaande DVD’s, boeken en kaarten kunnen op ons kantoor worden gekocht (even bellen voor een afspraak en of het desbetreffende boek of kaart voorradig is). Je kunt ook het bedrag plus een bijdrage in de porto- en administratiekosten overmaken op Rabobank 1518.30.215 (IBAN: NL68RABO0151830215) onder vermelding van de titel(s) en je volledige adres.

binnen Nederland tot 2 kg: € 6,95;
buiten Nederland tot 2 kg: € 11,95

De verzendkosten voor wandkaarten worden belast volgens de geldende tarieven, bovenstaande bijdragen zijn hiervoor niet toereikend.

De DVD, het boek en/of de kaart(en) worden dan na ontvangst van de betaling toegezonden.

Overige boeken

Deze boeken hebben we niet in ons aanbod.