• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Adviesgesprek

Persoonlijk contact en het beste advies
|

Wanneer je nog vragen hebt, nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je je reisplannen door ons wilt laten toetsen, kun je met al je vragen bellen naar 010-7144453 of mailen naar info@creatingstories.nl

PERSOONLIJK CONTACT

Liever persoonlijk contact en hulp bij het samenstellen en boeken van je reis? Dan kun je een afspraak maken voor een adviesgesprek (alleen op werkdagen). Je bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee je reiswensen met ons te bespreken. We nemen de landkaart van je gewenste bestemming erbij en nemen met jou de geplande route-ideeën door. Er is uitgebreid tijd om al je vragen en reisplannen te bespreken, reken op circa 1,5 uur.

 

Bel of mail ons vooraf voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de juiste specialist tijd voor je vrijmaakt.

Afspraak volgens richtlijnen van het RIVM

Kom naar het gesprek alleen of met z’n tweeën. Kom je met meer mensen dan kunnen wij helaas de 1,5 meter regel niet meer hanteren.

 

Voor een aantal bestemmingen geldt momenteel nog dat de grenzen gesloten zijn voor toeristen. Kijk in onze liveblog voor de maatregelen per land.

 

Wat kun je van ons verwachten:
– Het gesprek vindt plaats op 1,5 meter afstand
– We wassen regelmatig onze handen
– We schudden geen handen
– Bij de ingang staat desinfecteergel, om de handen te desinfecteren

 

Wat verwachten we van jou:
– Kom alleen of met z’n tweeën
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst
– Ervaar je klachten die het RIVM heeft omschreven als symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), dan vragen wij je om contact met ons op te nemen en de afspraak te verzetten of te vervangen voor een digitale afspraak.
Afspraken kunnen plaats vinden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 17:30 uur.

 

Maak een afspraak per mail of bel 010-7144453. Laat in je mail weten voor welke bestemming je graag een afspraak wilt maken.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Bij ons ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata

Wil je bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen extra toevoegen aan één van onze bestaande reizen of heb je zelf een route samengesteld, wij weten als geen ander jouw reis te plannen en te organiseren. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Onze klanten geven ons een 8.7

contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Profielfoto Robbert Kloosterman
Creating Stories Robbert Kloosterman Specialisme: IJsland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen
Op IJsland heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland. In de wintertijd is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Elk seizoen in IJsland heeft iets moois te bieden. Zo heb je in de winter de mogelijkheid om het Noorderlicht te bewonderen. En kan je in de maanden juli tot en met begin september het binnenland gaan ontdekken.
Voor een reis naar IJsland heb je een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart nodig. Voor IJsland heb je geen visum nodig.
Op IJsland betaal je met de IJslandse kroon.
IJsland is eigenlijk niet te vergelijken met andere landen. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. In IJsland krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen. Als reiziger in IJsland word je getrakteerd op sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterijen, immense gletsjer, watervallen in alle soorten en mate, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. Maar dat mag je zelf gaan ontdekken!
Op IJsland heb je te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Zo kan een stralende hemel in de zomer ineens omslaan in een hevige regenbui. Maar kan een regenachtige ochtend zo weer omslaan naar een mooie namiddag. De temperaturen in de zomer op IJsland liggen zo tussen de 5 en 20 graden met soms een uitschieter. In de winter liggen de temperaturen in het zuiden van IJsland rond het vriespunt, maar ook hier heb je te maken met uitschieters.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge