• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Brochure

Brochure bestellen
|

Ontvang je graag onze brochure boordevol reizen ter inspiratie, informatie over de diverse bestemmingen, reisverhalen en fantastisch beeldmateriaal?

BROCHURE 2019

Naast onze bestemmingen IJsland en Canada vind je hier ook onze andere bestemmingen zoals bijvoorbeeld Groenland, De Faeröer, Alaska, Verenigde Staten, Chili, Argentinië en Australië. Vul hieronder je adresgegevens in, dan wordt de brochure zo spoedig mogelijk naar je verstuurd.

 

Wij hebben besloten om vanaf 2020 geen papieren brochure meer te maken. Dit vinden wij beter passen bij een milieubewuste keuze om zo min mogelijk papier te gebruiken. Op onze website vind je steeds de meest actuele informatie. Zeker in de huidige situatie is dat eigenlijk de enige echte mogelijkheid om jullie juist te kunnen blijven informeren.

 

We hebben nog wel een aantal brochures liggen van 2019. Deze zijn nog steeds uitermate geschikt om inspiratie op te doen voor jouw reisplannen!

 

MAATWERK EN PERSOONLIJK ADVIES

Wil je graag op reis en kunnen we je helpen met de voorbereidingen, dan adviseren we je vast een mail met je verlanglijstje te sturen naar info@creatingstories.nl

Bellen kan natuurlijk ook: 010-7144453. Op basis van jouw wensen creëren we jouw unieke reisverhaal.

Creating Stories staat voor aanstekelijk enthousiasme, eerlijk advies, maatwerk en deskundigheid!

 

 

Digitale Brochure

Klik hier om de brochure online in te zien.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Bij ons ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata

Wil je bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen extra toevoegen aan één van onze bestaande reizen of heb je zelf een route samengesteld, wij weten als geen ander jouw reis te plannen en te organiseren. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Onze klanten geven ons een 8.7

contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Profielfoto Robbert Kloosterman
Creating Stories Robbert Kloosterman Specialisme: IJsland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen
Op IJsland heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland. In de wintertijd is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Elk seizoen in IJsland heeft iets moois te bieden. Zo heb je in de winter de mogelijkheid om het Noorderlicht te bewonderen. En kan je in de maanden juli tot en met begin september het binnenland gaan ontdekken.
Voor een reis naar IJsland heb je een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart nodig. Voor IJsland heb je geen visum nodig.
Op IJsland betaal je met de IJslandse kroon.
IJsland is eigenlijk niet te vergelijken met andere landen. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. In IJsland krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen. Als reiziger in IJsland word je getrakteerd op sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterijen, immense gletsjer, watervallen in alle soorten en mate, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. Maar dat mag je zelf gaan ontdekken!
Op IJsland heb je te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Zo kan een stralende hemel in de zomer ineens omslaan in een hevige regenbui. Maar kan een regenachtige ochtend zo weer omslaan naar een mooie namiddag. De temperaturen in de zomer op IJsland liggen zo tussen de 5 en 20 graden met soms een uitschieter. In de winter liggen de temperaturen in het zuiden van IJsland rond het vriespunt, maar ook hier heb je te maken met uitschieters.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge