• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Zorgeloos je vakantie boeken in Coronatijd

|

Hoe zien je vakantiedromen er uit voor het komende jaar? Ga je eindelijk naar de bestemming die al jaren bovenaan op je bucketlist staat of kies je voor een bekende, vertrouwde bestemming? Wij doen er alles aan dat je zorgeloos je vakantie kunt gaan boeken en kunt genieten van de voorpret, voor iedereen een belangrijk onderdeel van de reis.

Omboek- en annuleringsgarantie

Je kunt bij ons in deze onzekere tijden je reis kosteloos omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek. Let op, er zijn uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld wanneer je de veerboot naar IJsland wilt boeken.

 

Stel dat de bestemming van jouw keuze op het moment van boeken oranje is, dan kun je toch gewoon je reis bij ons boeken. Je kunt namelijk altijd zorgeloos bij ons boeken. Het maakt niet uit of je bestemming rood, oranje, geel of groen is. Wij houden de situatie ter plekke nauwlettend in de gaten en informeren je over de laatste belangrijke nieuws feiten, zodat wij je op tijd kunnen informeren als er reden is je plannen aan te passen of geheel te wijzigen. Dit is altijd een kwestie van maatwerk en laat dat nu juist ons specialisme zijn, samen zullen we kijken naar de beste oplossing.

 

De omboek- en annuleringsgarantie heeft verschillende mogelijkheden:

  • we boeken de reis om naar een andere datum of naar een andere bestemming, hierbij kunnen extra kosten ontstaan door gewijzigde prijzen, seizoenen etc.
  • je ontvangt van ons een Coronavoucher ter grootte van het bedrag dat je aan ons hebt betaald. De voucher is door de SGR gedekt
  • we betalen het reeds aan ons overgemaakte factuurbedrag terug minus de reserveringskosten

 

Ook als de bestemming van jouw keuze is op het moment van boeken groen of geel is, dan kun je met een gerust hart je reis bij ons boeken. Wel is aan te raden om je reis te verzekeren met een Allrisk annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen, want deze verzekering dekt pandemieuitbraken zolang de verzekering is afgesloten tijdens een groen of gele periode (kijk hier voor de voorwaarden).

 

De bestemming van jouw keuze is groen of geel, maar bij jou of een van je medereizigers wordt het coronavirus aantoonbaar vastgesteld kort voor aanvang van je reis. Je annuleringsverzekering, mits verzekerd bij de Eurpeesche, dekt dan kosten (kijk hier voor de voor voorwaarden).

 

Wanneer voor de bestemming van jouw keuze het reisadvies wordt aangepast van groen of geel naar oranje of rood, dan kun je gebruik maken van onze omboek- en annuleringsgarantie (zie hierboven).

 

Tijdens je reis verandert het reisadvies van je bestemming naar oranje of rood. Vaak weten we al een paar dagen eerder dat een bestemming op oranje of rood gaat en welke voorwaarden daar aan  worden verbonden door Buitenlandse zaken en/of de overheid van het betreffende land of gebied. Je kunt van ons verwachten dat we je tijdig informeren over de situatie zodat we je reisplan eventueel kunnen aanpassen conform de nieuwe richtlijnen.

 

LID SGR, SGRZ EN CALAMITEITENFONDS

Wij zijn aangesloten bij de SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Tevens houden wij ons aan het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Je bent bij ons aan het goede adres voor een vertrouwd gevoel, zowel voor als tijdens je reis!

 

We bevelen je aan zowel een reis- als annuleringsverzekering af te sluiten! Op onze pagina Corona en Verzekeringen gaan wij gedetailleerd in op de verschillende situaties die voor of tijdens je reis kunnen ontstaan. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord. Bel of mail ons voor een advies op maat. 

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Vakantie boeken in coronatijd met omboek- en annuleringsgarantie

Je kunt bij ons in deze onzekere tijden je reis kosteloos omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek. Meer informatie over de omboek- en annuleringsgarantie. Wij doen er alles aan dat je zorgeloos je vakantie kunt gaan boeken en kunt genieten van de voorpret!

Onze klanten geven ons een 8.7

contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Profielfoto Robbert Kloosterman
Creating Stories Robbert Kloosterman Specialisme: IJsland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen
Op IJsland heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland. In de wintertijd is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Elk seizoen in IJsland heeft iets moois te bieden. Zo heb je in de winter de mogelijkheid om het Noorderlicht te bewonderen. En kan je in de maanden juli tot en met begin september het binnenland gaan ontdekken.
Voor een reis naar IJsland heb je een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart nodig. Voor IJsland heb je geen visum nodig.
Op IJsland betaal je met de IJslandse kroon.
IJsland is eigenlijk niet te vergelijken met andere landen. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. In IJsland krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen. Als reiziger in IJsland word je getrakteerd op sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterijen, immense gletsjer, watervallen in alle soorten en mate, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. Maar dat mag je zelf gaan ontdekken!
Op IJsland heb je te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Zo kan een stralende hemel in de zomer ineens omslaan in een hevige regenbui. Maar kan een regenachtige ochtend zo weer omslaan naar een mooie namiddag. De temperaturen in de zomer op IJsland liggen zo tussen de 5 en 20 graden met soms een uitschieter. In de winter liggen de temperaturen in het zuiden van IJsland rond het vriespunt, maar ook hier heb je te maken met uitschieters.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge