C2 Loki

Een camper op IJsland biedt je optimale vrijheid: je kunt gaan en staan waar je wilt. De prijs van de campers wordt per dag berekend. Er zijn drie seizoenen en verschillende prijsklassen (afhankelijk van de huurperiode).

Deze schattigste kleine camper genaamd LOKI is waarschijnlijk de goedkoopste oplossing om IJsland te bezoeken. Volg het goede weer in plaats van een vooraf geboekt hotelschema. Blijf een dag langer op een plek die je leukt vindt. Pak je tas maar één keer uit tijdens de hele reis en laat de koffers eventueel zelfs achter bij het verhuurstation.

Koop eten bij de lokale supermarkten en bespaar geld. Ga uit eten als je daar zin in hebt.

Terug naar het overzicht met alle campers.

Campers 2024 NL 2WD

Camperhuur Extra's NL 2024

Er is een verplichte Camping Kit (€ 250) bestaat uit: beddengoed, deken en een kussen voor elke passagier maar uiteraard ook keukengerei als bestek, borden, kopjes, potten, pannen, kommen, schoonmaak materiaal. De gasfles is exclusief, deze kost € 90.

De prijzen zijn inclusief maximaal 200 kilometer per dag en CDW basic (eigen risico € 3.500) en exclusief Camping Kit, transfers en milieubelasting.
Ter info: de campingkit is inclusief handdoeken maar wij raden aan altijd een eigen badlaken mee te nemen.

De openingstijden van de verhuurder zijn maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur. Let op dat er buiten deze tijden en op feestdagen extra toeslagen gelden.
Toeslag buiten openingstijden (€ 190): 06:00 – 09:00 en 17:00 – 22:00. Het kantoor is gesloten van 22:00 in de avond tot 06:00 uur ’s ochtends. Drop-off is uiterlijk om 16:00.
Toeslag weekenden en feestdagen (€250)

Camper wordt geleverd met volle tank en moet ingeleverd worden met volle tank.
Bij een leeftijd van 25 – 75 jaar, minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs.
Leeftijdstoeslag (€ 179)  is van toepassing bij een leeftijd <25 jaar of > 75 jaar

Lees hier meer over onze afkoop eigen risico verzekering voor camperhuur.
Lees hier meer over de algemene informatie voor camperhuur op IJsland.

De camper en indeling kan er net iets anders uitzien dan bij ons weergegeven op de website. De voorzieningen in de camper zijn gelijk.

  • Lengte 4.2
  • Bedmaten: 200 cm x 130-140cm
  • Handgeschakeld (5-gangen)
  • Stuurbekrachtiging
  • Radio/CD