Fly drive IJsland

Een fly drive over IJsland is werkelijk uniek in alle opzichten! Het ruige landschap van dit eiland is zonder twijfel de grootste attractie die je hier zult vinden. Tijdens een fly drive IJsland krijg je ruimschoots de gelegenheid om van dit spectaculaire landschap op IJsland te genieten. Natuurlijk zijn er de beroemde geisers en watervallen die de aandacht trekken, maar IJsland heeft zoveel meer te bieden en dat ga je allemaal ontdekken met je fly drive IJsland. De ruige kustlijn met zijn dramatische kliffen en de immense gletsjers die majestueus in het landschap liggen, spreken stuk voor stuk tot de verbeelding. Jouw fly drive IJsland op maat boek je natuurlijk bij IJslandspecialist. We hebben verschillende programma’s voor je uitgewerkt zodat je geïnspireerd raakt met hoeveel dagen je wat allemaal kunt doen met je fly drive IJsland. Hieronder een aantal fly drive IJsland programma’s op een rij:

 

Fly drive IJsland 5 dagen

In 5 dagen kun je de mooiste hoogtepunten van het zuidwesten van IJsland ontdekken. Zo kun je de Golden Circle verkennen, een stop maken bij de geiser Geysir of de spectaculaire Gullfoss waterval bezoeken. Ook kun je de zuidkust van IJsland verkennen, waar je de machtige Skogafoss en Seljalandsfoss watervallen kunt bewonderen. Bijkomen van al je indrukken doe je in de Blue Lagoon. Je overnacht tijdens je reis in charmante hotels of vakantiehuisjes. Laat je inspireren door het beste van Zuid-IJsland in de winter, of stel met ons je eigen 5-daagse zomerreis samen.

Fly drive IJsland 8 dagen

Watervallen, geisers, hete bronnen en wellness. Een 8-daagse fly drive IJsland heeft het allemaal. Je ontdekt de hoogtepunten van het zuidwesten en kunt doorrijden tot het ijsbergenmeer Jökulsárlón. Een 8-daagse reis is zowel in de zomer of winter te maken. Tijdens onze reis Zuid-IJsland voor alle seizoenen in lente & zomer ervaar je eindeloze lange zomerdagen en rotsen vol vogelactiviteit. Deze reis in de herfst en wintermaanden maken? Kijk dan eens bij Zuid-IJsland voor alle seizoenen in de herfst & winter.

Fly drive IJsland 11 dagen

In 11 dagen kun je in de maanden mei tot september via de ringweg IJsland het hele eiland rond. Wanneer je het wat rustiger aan wilt doen kun je ook wat langer in het zuidwesten blijven en in een ontspannen tempo langs de highlights reizen. Met onze fly drive IJsland in vogelvlucht reis je in 11 dagen met je eigen huurauto het hele eiland rond. In de maanden juli, augustus tot begin september is het ook mogelijk om per 4wd om het hoogland te ontdekken (afhankelijk van de weer- en wegomstandigheden).

Fly drive IJsland 15 dagen

Als je het ons zou vragen is 15 het perfecte aantal dagen voor een fly drive IJsland. Je hebt alle tijd om naast de ringweg je reis aan te passen naar eigen smaak en wensen. Ben je gek op fotografie, wil je walvissen spotten of de onontdekte Westfjorden aandoen? Alles is mogelijk. Ook kun je het schiereiland Snæfellsnes verkennen of per 4WD het hoogland in. Kijk eens bij onze fly drive Het beste van IJsland waar je op een rustig tempo geniet van vogelrotsen, watervallen en lavavelden.

Onze tip: kies voor een reis in september. Herfstkleuren, noorderlicht en minder toeristen is een win-win-win!

Fly drive IJsland 18 dagen

Heb je 3 weken de tijd om een rondreis door IJsland te maken dan kun je letterlijk alle kanten op. Het hoogland, de oostkust of de Westfjorden. Niets is ons te gek. Verblijf in comfortabele hotels en charmante vakantiehuisjes met je eigen hotpot. We stellen graag een op maat reis voor je samen, waarbij we uiteraard rekening houden met je wensen en de weg- en weersomstandigheden van het seizoen waarin je reist. Onze fly drive IJsland helemaal laat je zien wat je in een 18 dagen allemaal kunt ontdekken.

Fly drive IJsland 22 dagen

Heb je écht alle tijd dan kunnen we je fly drive IJsland volledig op maat voor je samenstellen, passend bij al je wensen. Onderweg kun je op een rustig tempo alle indrukken van de reis op je in laten werken. Lees dat ene boek over IJsland uit in je eigen hotpot bij je vakantiehuisje of ontdek het IJsland voorbij de vele highlights en toeristen. Wil je je reis combineren met het ruige binnenland? In een drietal weken alle hoeken van de Westfjorden ontdekken? Of een autorondreis langs vijf vakantiehuisjes maken? We adviseren je graag. Samen zijn we Creating Stories!