Met haar adembenemende natuurschoon, rijke cultuur en sympathieke inwoners; IJsland heeft wat te bieden voor iedereen. Wij regelen graag een reis naar deze spectaculaire bestemming voor jou. Van een wandelvakantie door de met pracht bedolven natuur tot een roadtrip langs de meest schitterende wegen die IJsland te bieden heeft, onze collega’s staan voor je klaar. Dus geven we in dit artikel 8 redenen waarom IJsland een fantastisch land is voor jouw volgende vakantie.

Zelfontplooiing op IJsland

In deze huidige wereld wordt het met de dag lastiger om jezelf af te vragen wat voor jou als individu belangrijk en waardevol is. In IJsland kun je even alles loslaten en dingen over jezelf ontdekken die je nog nooit eerder hebt beseft. Maak contact met de wonderschone en pure natuur van IJsland of ga spannende uitdagingen aan om jezelf nog beter te leren kennen. Neem bijvoorbeeld deel aan de Laugavegur wandeling, maak een avontuurlijke autorondreis met een 4×4 voertuig door het robuuste binnenland of ontdek het wonderbaarlijke noorderlicht in de winter.

IJsland dichtbij Nederland

IJsland is met zijn gunstige ligging ideaal, ten midden van de Atlantische Oceaan en in verbinding met de Verenigde Staten, Canada en Europa. IJsland ligt op circa 3 uurtjes vliegen van Nederland. Even helemaal ontsnappen aan het vaste land van Europa. Luchtvaartmaatschappijen doen er alles aan om reizigers zo soepel mogelijk de lucht in te krijgen en naar deze prachtige bestemming te vliegen.