Forest Lagoon

De Forest Lagoon ligt in de omgeving van Akureyri. Bij de Forest Lagoon geloven ze dat elk detail ertoe doet om unieke ervaringen te creëren. Met uitzicht op een van de langste fjorden van IJsland, Eyjafjörður, onderscheidt de unieke locatie van de spa, omringd door berken- en dennenbomen, zich echt. Tijdens het bezoek aan de Forest Lagoon ervaren gasten het uitzicht, de rust en de energie van Vaðlaskógur, het bos dat de baden omringt.

Zwembaden
Er zijn twee zwembaden bij de Forest Lagoon. Het grote zwembad is 530 m2 groot en heeft een temperatuur van ongeveer 37°C (98,6F), het heeft twee poolbars en een overdekte ingang. Het kleine zwembad is 53m2 en de temperatuur wordt rond de 40°C gehouden.

Finse droge sauna
Deze sauna maakt gebruik van de kracht van droge hitte. In tegenstelling tot stoomkamers, ook wel natte sauna’s genoemd, spelen vocht en stoom geen rol in een Finse droge sauna. De luchtvochtigheid wordt rond de 20% gehouden en de temperatuur ligt rond de 80°C. In onze sauna geniet je niet alleen van alle gezondheidsvoordelen die een droge sauna met zich meebrengt, maar ervaar je ook een uniek uitzicht over Eyjafjörður en de bergen eromheen. Vergeet niet om je zwemkleding daarin te dragen.

Koud zwembad
Naast de droge sauna hebben we een koud zwembad en we raden onze gasten ten zeerste aan om te genieten van de gezondheidsvoordelen die de combinatie van deze twee kan opleveren. De temperatuur van het koude zwembad is 11°C (51,8F).

Bosbistro
Een belangrijk onderdeel van de ervaring bij de Forest Lagoon is dineren in Forest Bistro. Hou je van goed eten in een exotische omgeving, dan is de met hout beklede bistroruimte iets dat je niet wilt missen. Met uitzicht over Eyjafjörður en de binnenhaard heeft de bistro alles wat je nodig hebt om de Forest Lagoon-ervaring compleet te maken.

Ben je op zoek naar wellness IJsland? Ontspan dan in één van de geothermische lagoons van IJsland. Een bezoek aan een IJsland spa is meer dan ontspanning alleen, het is een unieke ervaring die je nergens anders dan op IJsland zo beleeft. Al onze excursies naar de lagoons in IJsland vind je hier terug.

Praktisch

Iedereen

09:30 uur

9 tot 10 uur