• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Excursies IJsland

Activiteiten en bezienswaardigheden
|
Zoeken Close Filter
Zoeken

Voeg activiteiten en excursies IJsland toe om jouw reisverhaal compleet te maken. We adviseren je graag over de diverse mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

 

Veel natuurlijke bezienswaardigheden (watervallen, geiser, lavavelden, vogelrotsen etc.) kun je op eigen gelegenheid met een huurauto/camper zelf ontdekken. Voor andere activiteiten of specifieke combinaties kun je altijd advies inwinnen bij een van de reisspecialisten.

 

Verspreid over IJsland zijn er natuurlijk talloze leuke activiteiten en excursies. Je kunt walvissen gaan spotten, lekker naar de Blue Lagoon gaan of gaan snorkelen of duiken in de Silfra-kloof. Ook zijn er veel gegidste tours die je naar natuurlijke of culturele highlights brengen. Op die manier leer je van de lokale bevolking veel over de IJslandse cultuur.

 

Wij weten precies welke activiteiten en excursies er per regio beschikbaar zijn. Door onze lokale contacten kunnen we deze meestal scherper aanbieden dan wanneer je deze zelf boekt.

Dus of je met een sneeuwscooter op pad wilt in het Hoogland of het ijsbergenmeer Jökulsárlón wilt bezoeken, wij helpen je graag bij het adviseren, selecteren en boeken van je excursies in IJsland.

 

Heb je vragen over een specifieke excursie of weet je nog niet welke activiteiten je in welke regio van IJsland allemaal kunt vinden? Neem dan gerust even contact op met een van de reisspecialisten.

Let op: wanneer je alleen losse excursies in IJsland wilt boeken hanteren wij bij een totaalsom tot € 500 reserveringskosten à € 70. Vanaf € 500 aan excursies worden de reserveringskosten € 35.

Interesse in een IJslandreis?

Bekijk hier ons aanbod

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.9

contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Manuel Rosdorff Specialisme: IJsland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen
Op IJsland heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland. In de wintertijd is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Elk seizoen in IJsland heeft iets moois te bieden. Zo heb je in de winter de mogelijkheid om het Noorderlicht te bewonderen. En kan je in de maanden juli tot en met begin september het binnenland gaan ontdekken.
Voor een reis naar IJsland heb je een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart nodig. Voor IJsland heb je geen visum nodig.
Op IJsland betaal je met de IJslandse kroon.
IJsland is eigenlijk niet te vergelijken met andere landen. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. In IJsland krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen. Als reiziger in IJsland word je getrakteerd op sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterijen, immense gletsjer, watervallen in alle soorten en mate, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. Maar dat mag je zelf gaan ontdekken!
Op IJsland heb je te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Zo kan een stralende hemel in de zomer ineens omslaan in een hevige regenbui. Maar kan een regenachtige ochtend zo weer omslaan naar een mooie namiddag. De temperaturen in de zomer op IJsland liggen zo tussen de 5 en 20 graden met soms een uitschieter. In de winter liggen de temperaturen in het zuiden van IJsland rond het vriespunt, maar ook hier heb je te maken met uitschieters.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge